söndag 4 mars 2012

SOLIGT GÖTEBORG!


Vi besökte yngsta dottern i vackra Göteborg igår. Kameran var med i väskan men glömdes bort. Men jag hoppas ni kan se hur bra vi hade det med dom bilderna vi tog.Massor med vår utanför blomsterbutiken. Åh, vad jag gillar när man skyltar upp med blommor ute på gatan. Jag måste alltid gå närmre och bara suga in allt det vackra.
Ett besök hos Artilleriet, och en smarrig fika på da Matteo Panetteria med kringlan ovanför dörren. Rekomenderas varmt.


Bilder Enkel stil!


Och kan ni tänka er att jag inte hade en enda shoppingkasse med mig hem. 


Skön Vasaloppssöndag!
4 kommentarer:

 1. Hej hej såg att du var nyfiken på LCHF. Börja säger jag :) Har aldrig i mitt liv mått så bra som nu när jag går på LCHF. Jag tränar inte men snittar på ca 1 kg i veckan, men har nu tänkt att börja springa eftersom jag tycker om det. Men enligt kostdoktorn så behöver man inte motionera för att förbränningen ska öka. Men man kan göra det för att må bra ändå.
  Kika in på min blogg så kan du se skillnaden på min viktnedgång. Detta är det bästa jag gjort :) Har du frågor är du välkommen med dem.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Jättefina bilder och torget med blommor....!!! underbart! kram kram!

  SvaraRadera
 3. Härlig helg i Göteborg! Jag är imponerad att du lyckades avhålla dig från shopping, det skulle nog inte jag ha klarat! Men du fick nog med dig många fina minnen hem istället, och det är ju värt så mycket mer. :) Ha det gott! Kram

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket! :)
  Vilka härliga bilder!
  Kram Johanna

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...