tisdag 17 april 2012

LEXINGTON OCH HM!


För några dagar sen kom det ett paket från Tintinstyle med den här snygga och sköna tröjan från Lexington. Tröjan var slut, men någon hade ångrat sitt köp. Och precis i min storlek. Ibland ska man ha tur.




Jag är egentligen ingen guldmänniska. Tycker att silver ser så rent och vackert ut. Jag har ju faktiskt det i min färgkarta. Men när jag ser allt guld i butikerna blir jag lite sugen. Tror jag blivit påverkad av min kära kollega som älskar kombon blått och guld. Så när jag i helgen hittade dessa två finingar på HM för en billigt slant så fick dom så klart åka med hem. Det är alltid roligt att kunna byta accessoarer. Jag brukar kika en runda på HM eller hos Gina Tricot  som har snygga smycken till bra pris. 
























Sen gör det inget med en vacker ring eller ett par dyyyyra örhängen i paketet från mannen.Gärna i silver. HIhi :)


Bild 1 från Femina bild 2,3 Enkel stil!


Hoppas ni haft en skön dag!


5 kommentarer:

  1. Vilken jättefin tröja, superfräscht till våren och sommaren!! Ja vilken tur att du kom över en trots att den var slutsåld!!! Fräscha vårfärger på smycken och nagellack också!!!

    Kraaaaaaaaaaaaaaam aka

    ps. tack för tips om tapeten:)

    SvaraRadera
  2. Tröjan är ursnygg, enkel och klassisk.kram Diana

    SvaraRadera
  3. Vad kul att du fick tröjan ändå, den är superfin! Håller med dig om silver och guld, jag föredrar också alltid silver men faktum är att jag dras lite mer mot guld nu också :) Ringarna är jätteläckra med sina fina stenar, härliga vårfynd! Inspirerande som alltid hos dig. :) Kram och ha en fin dag!

    SvaraRadera
  4. Vilka fina inköp! Ringarna blev jag riktigt sugen på. Precis som du skriver så är jag egentligen ingen guld-människa men dessa var riktigt fina.

    Ha en fin kväll!
    JennR

    SvaraRadera
  5. Så fin tröja du har köpt dig, kul när man får nåt som man vill ha!
    Håller med dig jag är oxå en silvermänniska men har sett att guldet kommer tillbaka :) Fina bilder!
    Kram Suss

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...