torsdag 31 maj 2012

BAL!


Idag har alla stadens gymnasieskolor bal. Så idag har Johannas kollage fest som tema.


Skor Zara, Väska Nelly, Armband Vintage by Fe, Klänning Marlene Birger.


Alla studenterna samlas på torget för att släkt och vänner ska få se hur fina dom är i sina vackra klänningar och kostymer. Jag försöker alltid att gå dit en stund och titta på alla fina klänning och håruppsättningar som har tagit timmar hos frissan. Och killarna kanske i sin första kostym. 
Eftersom jag har två flickor har jag upplevt känslan och förväntan, planeringen som pågick i månader. Vilken färg, vilken modell klänningen skulle ha. Jag vet inte hur många modeller det fanns att titta på. Jag tror att jag fick se alla. Men till slut kom så äntligen den efterlängtade dagen.


Bilder Enkel Stil!


Och nu väntar vi på den härliga fredagen!
det betyder en god frukost med fina kollegorna!4 kommentarer:

 1. Ja det är en speciell atmosfär när det är dags för studentbaler. Alla vackra, stiliga och glada ungdomar i sina fina kläder och frisyrer. Synd att det nog var lite kallt för dem idag. Men de var nog glada ändå! Fint kollage av Johanna, klänningen ser underbar ut! Kram Madeleine

  SvaraRadera
 2. Ja man kan riktigt känna spänningen i luften hos alla fina. Kram Nilla

  SvaraRadera
 3. Jag har ju två tjejer precis som du och till den ena sydde jag balklänningen, jisses vad roligt det var och vad fin hon blev! Den andra dottern gick på naturbruksgymnasium och de hade ingen bal men vi firade ordentligt hemma istället. Det är så härligt med student-tiden, det blir verkligen ett minne för livet och om ett år är det dags för minstingen, sonen...
  Hälsningar Eva

  SvaraRadera
 4. Ja jag kommer ihåg när min stora skulle på bal, och han var så fin och vädret var kanon , så det blev massor av fina kort! Vilket minne!
  Kram Helena

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...