söndag 13 maj 2012

NYKLIPPT GRÄS!

Mannen var glassugen och tyckte att vi skulle köra en sväng till Sofierokiosken. För alla er som inte vet, är det väldens längsta glasskö så fort solen skiner.  Men en mjukglass blev det med rosa jordgubbströssel på. När vi kom hem blev det en god kopp kaffe på uteplatsen där det doftade av nyklippt gräs. Jag tycker om den lukten. Det är sol o sommar!
Våra vackra vita tulpaner. 
Idag kom våra stoldyner fram från vinterförvaringen. Så att alla gästerna ska få sitta mjukt i sommar. Vår gamla katt kollar att det är rätt dynor. Undrar om det inte luktade lite unket i påsen.


En mysig söndagskväll!

4 kommentarer:

 1. Ni der ut att ha haft en riktigt skön söndag! Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Det är så härligt med lite värme! Nu vill vi har mer sol och varma dagar, kram

  SvaraRadera
 3. Vi har ett fantastiskt place i lilla söta staden som ligger alldeles vid Mälaren. Soliga dagar är det helt hopplöst med kö, men de har löst det med fler luckor, så att de som vill ha glass handlar i två luckor, de som vill ha enklare mat och fika i en annan. Det har minskat trycket lite. Sedan ska man ju försöka få sittplats också. Det är en annan historia.

  SvaraRadera
 4. Fina bilder! Nyklippt gräs... mmm så härligt det är. Snygga glasögon du har där på bordet, minsann :) Vackra vita tulpaner också, är det papegojtulpaner? Det är så vacker form på dem. Hihi, för ett tag sedan tänkte jag fråga dig om du kunde visa någon bild på er katt; nu fick jag se svansen i alla fall! :D Kramar

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...