torsdag 6 juni 2013

CAKE POPS!


Johanna bjöd på cake pops och vackert väder när vi firade henne idag.
Här bjuder hon på receptet.


Bild Enkel Stil!


En sockerkaka ca 500 g gärna citron eller chokladsmak.
150 g philadelphiaost.
300 g mörk eller vit blockchoklad.
Träspett.
Strössel till garnering.

  1. Mixa sockerkaka, som har svalnat helt. Blanda med  philadelphiaosten till en fast och smidig deg.
  2. Rulla ca 3 cm stora bollar. Lägg på en tallrik och ställ i frysen ca 30 minuter.
  3. Smält blockchokladen. Doppa ena änden av ett träspett i chokladen och stick ner i varje boll. Låt stelna någon minut så att den fäster.
  4. Doppa sedan hela bollen försiktigt i chokladen, låt rinna av och garnera med strössel. Stick ner pinnen i en bit frigolit eller oasis så att de står stadigt. Låt stelna i kylen.


En dag att njuta av!



1 kommentar:

  1. Mums de ser riktigt goda ut och verkar enkla att göra. Kanske skulle testa, mina barn skulle i alla fall bli överlyckliga. Kram Nina

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...