söndag 31 augusti 2014

SOFIEROS STORA TRÄDGÅRDSFEST!Bilder Enkel Stil!


Igår besökte jag och en god vän den Stora trädgårdsfesten på Sofiero. Något som har blivit vår årliga tradition. Som vanligt fylls huvudet av massor med inspiration att ta med hem och ta hand om. 
Någon liten regnskur fick vi stå ut med. Men då passade vi på att shoppa under det röda parasollet.Önskar er en skön start på veckan!
2 kommentarer:

 1. Vilken härlig trädgårdsfest!! Där hade jag gärna varit jag med. Kände igen Sofiero så väl på namnet men var tvungen att googla och såg att det ligger i Helsingborg. Visst är egenodlade tomater bäst!! Jag bor i en lägenhet utan balkong och jag har inte provat köksfönstret och inte heller stadsparken som ligger strax utanför hihi.Hemma hos kärleken finns odlingsmöjligheter men det är lite si och så med skötsel när inte jag är där. Tomaterna handlas därför här i butik eller på torget (näst bäst). Tack för kommentar på min blogg för då hittade jag till dig:)) Nu ska jag kika vidare.Kram

  SvaraRadera
 2. Det var lika mysigt som vanligt att dela den sprakande trädgårdsfesten med dig!
  Nu gäller det bara att sätta spaden i jorden och få ned alla växter som bars hem :)
  Härliga bilder har du tagit som vanligt och jag måste säga att den "lilla franska" gifter sig bra med flaggorna :)) tack vare ditt fotografiska öga!
  Stor kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...