fredag 29 april 2016

HALLPROJEKT!

Äntligen har vår hall fått ett lyft. Från mörkgrå till ljusgrå panel kan göra susen. Nu ska det bara upp några krokar och och lite piff.Då var det helg igen. Härliga efterlängtade helg. 
Jag gick en runda i trädgården när jag kom hem idag. Pionerna växer så det knakar och det luktar vår. Den där ljuvliga doften som triggar igång trädgårdslängtan. Nu hoppas jag bara att det ska bli lite bättre väder i helgen än vad veckan har bjudit på.


Önskar er en skön helg!


4 kommentarer:

 1. Fint det ser ut! :)

  SvaraRadera
 2. Färg gör alltid susen! Här blir det en vända till måleributiken idag!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Vad överraskad och glad jag blev av din kommentar hos mig! Det var längesen vi hördes av.... blogglandia har hamnat lite i skymundan. Men som jag ser har du oförtrutet fortsatt att blogga - och jag med, förutom att det inte blir så ofta. Men det är ju en fantastiskt rolig "dagbok" att kolla tillbaka i och framför allt nu när man har barnbarn som växer och utvecklas så det knakar. Roligt att du också har blivit mormor! Lite jobbigt att inte ha honom nära bara....
  Ha det gott och njut av besöket sen!
  Kram från Eva

  SvaraRadera
 4. Vad fint det ser ut och visst är det fantastiskt vad lite färg kan göra. Iland är det lätt att glömma bort att de är det lilla som kan göra stor skillnad. :)

  Jag hopps att du njuter av en skön helg i solskenet!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...