tisdag 24 januari 2012

TACK TILL ALLA MINA FINA LÄSARE!Det värmer om hjärtat varje gång ni lämnar en fin kommentar, och all den uppskattning jag har fått dom här korta månaderna jag har skrivit på min blogg.
Jag har fått ytterligare en utmärkelse som jag bugar och tackar för. Denna gången kommer den från fina bloggen Lifestyle by Moi.Lite fakta om awarden:

Liebster är ett tyskt ord som betyder "käraste" och utnämningen ges endast till bloggar med mindre än 200 följare/prenumeranter. När man får utmärkelsen ska man göra följande.
 • Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka.
 • Skriva ner de fem bloggar man vill lämna awarden till, och låt dom veta det genom att lämna en kommentar hos dem.
 • Till sist hoppas man att de utvalda vill lämna utmärkelsen vidare.

Det är lika svårt varje gång att välja ut några stycken av all den inspiration som sprids bland alla fina bloggar. Men jag har gjort ett försök och plockat ut fem som jag följer varje vecka.Kika in ni också och låt er inspireras!

Tack!

 

4 kommentarer:

 1. Tusen tusen tack snälla du:)
  Jag har haft en värdelös dag så detta värmde ordentligt!
  Tack!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Tack snälla!!! Det värmer ska du veta. Och tack även för de fina kommentarerna som du lämnat hos mig. Nu ska jag ta mig en titt hos dig!

  /Jenny

  SvaraRadera
 3. Grattis, det var du värd!

  Kram
  Johanna

  SvaraRadera
 4. Grattis till din fin award! :) Och tusen tack för att jag är en av dem som du skickar awarden vidare till. Vad glad jag blir! Det värmer så gott i hjärtat med uppskattning. Tack! :)

  Sköt om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...