torsdag 15 mars 2012

TVÄTTRÅD!


Jag har ibland förundrat mig hur man kan tillverka kläder som inte tål vattentvätt. Underkläder som endast får tvättas i 30 grader. Hur får man dom rena?
 Vår E kom vid ett tillfälle hem med en fin, dyr blus. Hon visade stolt upp den och allt var frid och fröjd ända tills den skulle tvättas. Det stod på tvättrådet att den verken tålde vattentvätt eller kemtvätt. 
Den här bilden fick jag låna från en god väns "fajja". Känner alla mammor igen sig?


Skön kväll!5 kommentarer:

 1. Ha ha den var kul, nej jag vet inte tyvärr!! men så tråkigt med din dotters blus, jag har gjort liknande misstag, jag gillar lättskötta kläder. kram

  SvaraRadera
 2. Hihi :)
  Visst blir man irriterad när man hittar fina kläder och så tål dom inte "normal" tvätt. Då brukar jag bojkotta. Om det inte är något alldeles särskilt som jag inte kan motstå ändå ;)

  SvaraRadera
 3. Haha, jaaaaa det där stämmer ju klockrent in:)))) oj så många hääärliga inlägg jag missat att läsa här, det är en fröjd att kika in här som vanligt:)))

  Önskar dig en finfin helg!

  Kraaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 4. *skratt* ja, bortsett ifrån att den inte stämmer. Inte för mina ungar iallafall, för deras mamma är ingen expert. Bättre än maken dock, som idag har tvättat min lammullskofta till barnstorlek. Så kan det gå! :)
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Jag roar mig med den nu när jag är sjukskriven... så alltid finns den kvar.... jag och en vän prata om den, days of our life och glamour fortfarande håller på... :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...