lördag 28 juli 2012

SOLSTOLAR!


Här kommer en bild  efter önskan på våra nya solstolar som jag fyndade på Åhlens 
för halva reapris.
Dom väger lätt och har två handtag på sidan. 
Och jag hann faktiskt provligga dom innan regnet drog in igen.Täcket har jag sytt tillsammans med våra flickor och deras kompisar för flera år sen. Dom har valt tygbitar och plats, jag har klippt och sytt. Vi höll på i många veckor innan alla tygbitarna hittade sin rätta plats.


Bilder Enkel Stil!


Som ni säkert ser så lånar jag böcker på biblioteket. Där brukar jag låna en del månadsmagasin också. I vår lilla stad tror jag att alla bibliotek har tidningar till utlåning, men vill man ha mer att välja bland eller äldre än senaste året får man gå till stadens huvudbibliotek. Många tycker att det är dyrt att köpa dom fina tidningarna. Då är detta ett alternativ att hitta helt gratis inspiration. Och du som syr kan också hitta Burda till ulåning. 


Njut av lördagskvällen!


5 kommentarer:

 1. Nästan likadana solstolar köpte vi också i början av sommaren, så bra att de tål regn ;)
  Lapptäcke är ju såå roligt att sy! Sist var många, många år sen, till min systers första barn att ha i vaggan.
  Fantastiskt med bibliotekens fina service! Jag har varit dålig på att utnyttja den på senare år dock, mest har det blivit ljudböcker som jag lyssnar på i bilen alla långa mil jag kör till jobbet. Trevlig lördagkväll till dig med! /Eva

  SvaraRadera
 2. Dom där skulle passa hos oss, när vi snart ska byta stolar! Vill ha svarta och sådana man kan fälla ryggen på så man kan ligga på mage! Jättefina och lapptäcket! Vilket konstvärk, vad duktig du är!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Verklilgen suuuuuuupersnygga!!! Och underhållsfria, perfekt!! Jättefint täcke också! Lappteknik är inte lätt att få till så det blir rakt och snyggt men ditt täcke ser verkligen superfint ut! Nu hoppas vi på lite fler fina dagar så dina solstolar blir använda lite innan hösten kommer! Perfekt att fynda på rea:)))

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 4. sådär...nu har jag läst ikapp mig här på bloggen ....lika inspirerande som att läsa ett magasin ...*ler...fantastiskt fina solstollar och ännu mer fantastiskt täcke....

  Ha en fin semester !!

  Kram

  Pernilla på Piazzan

  SvaraRadera
 5. Vilka fina solstolsfynd!! Sådana skulle jag också vilja ha men de får tyvärr inte plats på min balkong :) Härligt lapptäcke som ni har gjort tillsammans - vilket underbart minne! Jag är förtjust i lapptäcken, de är så personliga och man tänker på vilket kärt arbete som ligger bakom varje liten lapp. Tack för dina hälsningar hos mig, jag blir så glad! <3 Hoppas du får många fina dagar i solstolen!
  Kramar Madeleine

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...