tisdag 1 januari 2013

ETT NYTT ÅR OCH VICTORIA SECRET!


Årets första dag och jag har äntligen fått se Victoria Secret Show 2012.
När jag började blogga för snart ett år sedan hade jag en önskan att förmedla hur viktigt rätta underkläder är både för kropp och självkänsla. Att det finns snygga kvinnliga kläder för oss som inte är tjugo längre. Att alla kan känna sig vackra. 
Det och lite annat blandat o gott har ni fått se under året.

Ibland funderar jag på hur mycket man ska dela med sig på olika medier, men till slut med lite övertalan från vår Emelie fick bloggen en plats på Instagram

Jag hoppas att ni vill hänga med ett tag till för jag tänkte fortsätta tjata om det som ligger mig varmt om hjärtat. Att alla kan känna sig vackra med hjälp av små under.


Nu startar vi ett underbart 2013!
5 kommentarer:

 1. Verkligen viktigt med vackert under! Åh, jag är ine så bra på det och förnyar mig lite för sällan. Kanske något att förbättra under 2013, för visst är det härligt att vara fin inifrån och ut. Gott Nytt år till dig och tack för fin inspiration. kram Victoria

  SvaraRadera
 2. Ja gud så snyggt!!! Såg en del av showen själv:))) Bestämde senaste idag att köpa en ny bh - BEHÖVER VERKLIGEN!!!

  Kraaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 3. Är lite nyfiken vad du jobbar med eftersom du ofta skriver så varmt ocm fina underkläder? Tänker på min dotter som jobbat i Twilfit-butik i många år ;) Nu sitter hon på huvudkontoret men har fortfarande ett stort intresse för ämnet och förmedlar det gärna! Måste berätta att jag använde en s.k. midjeformare på en julfest i december, men det höll inte riktigt för påfrestningarna att skapa former hos mig, hi hi. Dålig kvalitet på fjädrarna, skulle nog varit bättre med valben som man hade i korsetterna förr i världen :)
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Jag vill mer än gärna ha mer tips o inspiration om det fina under, så jag hänger på under 2013. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Härligt att du inspirerar oss med fina under! Jag är lite dålig på att prioritera det, men tack vare min lillasyster som jobbat på Twilfit i många år (och nu i fin underklädesbutik i Oslo) så får jag lite hjälp där, så att säga! :) Jag följer dig såklart även under 2013, med stor glädje!
  God fortsättning fina Anita <3
  Kramar Madeleine

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...