måndag 22 april 2013

NYTT I GARDEROBEN!


I lördags besökte jag och mannen grannstaden Ängelholm. Den lilla staden med dom finaste butikerna och små serveringarna.
En ny tröja med sidentyg och knäppning i ryggen från den här fina butiken hänger nu i min garderob. Såklart sjalen också. Alla färgerna finns på min färgkarta.
Eftersom jag har fyrkantigt ansikte får jag lura bort den runda halsringningen med hjälp av ett halsband (färg & stilanalysen).


Bilder Enkel Stil!

Lunch på Ostbutiken och ett stopp hos Hedentorps plantskola på vägen hem. Det kallar jag för en bra lördag.

Men nu är det måndag och en ny arbetsvecka startar. För min del känns det som en lugn vecka. En tom agenda på sånär som ett morgontidigt tandhygienistbesök. Ikväll ska jag plocka fram stickorna och börja på den söta lilla koftan.

En lugn måndag!


4 kommentarer:

 1. Den delen av Skånelandet har jag aldrig besökt, skulle verkligen vilja ta en sväng åt det hållet i Sommar, måste bara hitta någonstans att bo.
  ha en bra start på veckan.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Det låter som en helt perfekt dag! Ha en fin kväll! Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Ängelolm, såå mysigt o Ostbutiken så mumsigt. Kommer aldrig från den staden utan en påse, finns alltför många roliga butiker. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Vilken trevlig lördag! Det är verkligen något jag uppskattar, ett besök i en liten trevlig stad, shopping och mysig fika eller lunch!

  Kram Eva

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...