tisdag 8 april 2014

VÅRJACKAN!

På min jakt efter en snygg vårjacka hittade jag denna snygga. En modell som tilltalar mig mycket. Och det vackra tyget. : ))

När jag var på väg hem från grannstaden igår kikade jag in på Zara. Det var som att kliva in i en godisbutik fylld med rosa, blått och gult i härliga karamellfärger. Vem kan motstå allt detta ljuvliga.
Efva Attling, kvinnan som alltid är rätt klädd. Kolla in hennes kappa. Den hade jag valt. Perfekt i min färgkarta


1 2 3 


I morgon är det onsdag, och jag har tagit ut en ledig dag.
Bara sådär. 

Så jag önskar er skön onsdag mina vänner!

3 kommentarer:

 1. Verkligen snygg!
  Jag och mellandottern var i Sthlm i lördags, besökte alla tre Zara-butikerna. Den ena av dem t o m två ggr, (dottern som letade kläder ;) och visst var det som att gå in i en godisbutik! Håller med dig!
  Tack för rara ord hos mig. Om jag fick några bra inredningstips från tjejerna? Nja... minns inte att vi pratade just om hur man kan göra eller så. Så nej, jag fick nog inga tips, faktiskt ;) Jag trodde först att Anna skulle ha med eget piff och låna ut för bilderna och så, men allt på bilderna är mitt eget piff, mina idéer ;)
  Ha en fin onsdag!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Vilka snygga kappor. Kollade in zaras kappor på nätet, hittade en riktigt snygg rosa.
  Kram helena

  SvaraRadera
 3. Tyvärr är Zara inte riktigt min grej, rent storleksmässigt alltså. Tyckte de hade så snygga kläder när de öppnade i Malmö för en herrans massa år sedan, men det mesta var alldeles för slimmat för min lite bastanta kropp:( Men på barnavdelningen hittade vi en massa fina saker till vår, då 7-8-åriga, dotter.
  Sen har det inte blivit av att jag besökt dem speciellt ofta ... och faktiskt inte dottern heller, undrar varför för henne skulle det säkert passa helt perfekt.
  Men det är ju tur att vi har lite olika stil och inriktningar, storlekar och smak - det är ju det som gör det hela så roligt:)

  Men den översta kappan är ju en riktigt fullträff, så rolig och annorlunda:)

  Ha en fin helg!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...