lördag 25 juli 2015

MALMÖ TUR OCH RETUR!
I veckan åkte vi till Ilva för att se om vi skulle kunna beställa en ny del till vårt parasoll som blåst sönder. Inte för att vi har behövt använda det så många gånger i år.
Tyvärr gick det inte att beställa någon ny del, men kanske kom det in en reklamation som vi skulle kunna ta. Vi lämnade våra uppgifter och körde mot Lomma hamn(förlåt missen, det ska vara Limhamn) för en kopp kaffe. 
Som tur var blev vi sittande här och njöt av solen och utsikten över hamnen och Öresundsbron från den lilla strandremsan som restaurangen fixat till. När telefonen ringer och det är den trevliga tjejen från Ilva som undrar om vi är kvar i Malmö. Det hade nämligen kommit in en reklamation och kanske kunde det passa vår parasoll. Vi hämtade upp vår efterlysta del, men när vi kom hem var den tyvärr för kort. Så kan det var ibland, men vi fick en skön stund i Limhamn.


Bilder från min Iphone


I veckan har vi fixat taket och ny lampa i tvättstugan. Samtidigt plockades några lådor med undanlagda kläder fram och lite annat smått och gott. Ska försöka lägga in en del av det på Tradera
Ett lagom jobb när det regnar ute.

Kramar till alla er som kikat in på bloggen trots att det varit semesterlunk här.


Njut av dagen!1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...