lördag 11 februari 2017

Min stil
Att hitta sin stil är inte alltid det enklaste. Frågar man om hjälp känns det som att man får olika svar beroende på vem man frågar. Jag har varit på färg och stilanalys som det så fint heter två gånger med flera års mellanrum. Första gången fick jag en snygg färgkarta som jag fortfarande känner mig som jag i. Andra gången var hos Simplicity. Jag hade min karta med mig och den passade mig fortfarande, med någon liten nyans hit och dit eftersom både hår och hud ändrar sig när man blir äldre. 

Ibland kan man bli trött på sig själv, och bara vilja byta precis allt som finns i garderoben. Men när jag bläddrade lite i min egen blogg häromdagen (brukar ni också göra det?)  kändes det som att mina val, det som i grunden är min stil är ganska genomgående. Det har nog alltid varit så. Att byta detaljer, accessoarer gör en stor förändring på samma plagg. Att köpa dyrt ibland och billigt ibland. Men framför allt försöka köpa hållbart. Ett motto jag tror vi alla kan försöka hjälpas åt med. 

Ett tips för att hitta din stil. Samla lite bilder under en tid. En moodboard över din garderob helt enkelt. Fråga någon du litar på om du är på rätt väg. 

Detta är några tips från mig som gillar kläder och inte mode, som inte har utbildning bara ett eget intresse.Nä, det är lördagskväll och dax att fixa till lite mat. 
Ingen mer blogg ikväll.


Kram till er alla!


1 kommentar:

  1. Jag gillar mycket kavajer men rutigt är inte min stil. Tråkigt i min garderob just nu med mycket svart o grått, vet egentligen inte vad jag har för stil... Kram Suss

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...