måndag 18 september 2017

Höstfeeling


När sommarblommorna hade regnat sönder bestämde jag mig för att hösten skulle få komma till tals i trädgården.Vad säger ni om vädret, det mest diskuterade ämnet. Inte så konstigt kanske när det haglar i september månad. Jag har i alla fall tagit bort mina trista sommarblommor och istället planterat lite höst i krukorna. Så just nu blommar min Mårbacka inomhus.

Jag skulle köpt mig en ny höstjacka. Eller kanske mer en vinterjacka. Hittade en snygg på Zara. Lite kortare i omlottmodell. Kände mig fin i den. Men så var den ofodrad. Känner mig något äldre än vanligt där jag står mitt emot vår Johanna med kommentaren, att utan foder kommer den inte att kasa på koftan eller vad jag nu hade tänkt mig att ha under jackan. Bara se Johannas min där hon står, den säger allt. Så tittat hon på mig och säger, du låter som mormor. Det blev i alla fall ingen affär och jag är fortfarande lite tveksam till att den är ofodrad.


Men nu är det dags för skönhetssömnen.

Sov gott mina vänner!2 kommentarer:

 1. Jag läste en kommentar online från en USA-baserad journalist avslöjar hur hon hittar en pojkvän (Mr.Right) 2 månader efter att hennes ex pojkvän bröt upp.
  Jag skickar ett e-postmeddelande för att kontakta samma Dr. Amiso eftersom jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig, jag trodde på vittnesmål är bevis i verkligheten. Jag insåg att det här skulle vara bra att dela här eftersom jag vet att det kommer att inspirera andra också.
  lyckligtvis för mig kom jag över Dr. Amiso e-postkontakt i ett blogginlägg. I dag vittnar jag med glädje och lycka till världen ... detta är ett av de mest glada ögonblicken i mitt liv. Dr.Amiso den storslagna kärleks-stavningen, startade en trollformel för min räkning för att återhämta min ex-man med sin trollformel och magi.
  Jag är gift i över 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter en skilsmässa, vi blev uppdelade för 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket tiggeri med trevliga gåvor av kärlek.
  Jag älskar min man så mycket. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att måla sig illa längre ... jag ville bara att han skulle älska mig för alltid. idag lever vi båda lyckligt tillsammans. Jag älskar honom så mycket. Min poäng är att han var min första kärlek (åtminstone det är som det känns).
  Jag är glad och tacksam för den här stora mannen. Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa. Jag är säker på att det här fungerar också, 100% säker.
  kontakta honom via hans personliga amail {herbalisthome01 @ gmail. com}
  han har befogenheter att lösa följande relationsfrågor;
  * Love Spells Win-Back Ex-älskare och bär ditt eget barn.
  * Magi för framgång och marknadsföring
  * lycklig charm - BUSINESS STAR och fri från kidnaper eller assasinating.
  * avdelningar - SKYDDSHAK, och lång livslängd.
  * förbannelseupplösning, fettförbränning och bantning.
  * spirituell rening, Penis och bröstförstoring.
  * fertilitetsmagi - FRUITS OF WOMEN
  * dekret magi, STAV LOTTERI & VINN-SPEL STAV
  Internet hjälper verkligen mycket med att ge en snabb och brådskande lösning på livsproblem. herbalisthome01 @ gmail. com

  SvaraRadera
 2. Laptop Bag Thanks for sharing this article. For more save huge money while Online Shopping offers. u can visit our site
  Very good article, I enjoyed reading your post, very good part, I want to tweet this to my followers. Thank you.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...