torsdag 30 augusti 2012

ZUCCHINI CARBONARA!


Lite gott att prova till helgen!



4 port.

2 stora zucchini tunt skivade
1 paket bacon, strimlat
2 vitlöksklyftor, hackade
2 dl vispgrädde
4 äggulor
rikligt med parmesanost
salt o svarttpeppar

Stek baconet knaprigt. Lägg i vitlöken och vänd runt snabbt. Häll på grädden och låt koka ihop.
Koka zucchinin i saltat vatten ca 1 minut. Häll av vattnet och blanda zucchinin med bacongrädden, äggulorna och parmesanosten.
Smaka av med salt och svartpeppar.
Strö över lite extra parmesan vid serveringen.

Lätt och snabbt att fixa till.Vår Johanna bytte ut zucchinin mot pasta. 
Och här kommer receptet på den underbart goda laxsoppan som snälla Dennis bjöd oss på.


Fredag betyder fredagsfrukost med kära kollegorna. Sen är vi lite lediga igen.

En bra fredag till alla fina!





3 kommentarer:

  1. Tack för ett perfekt recept! Måste testas.
    Så fina ljung i förra inlägget. Har inte sett de vita innan, måste jag hitta! Vill plantera höstblommor snart men en del av sommarblommorna är jättefina fortfarande!

    Kram Suss

    SvaraRadera
  2. Mmmmm supergott!!! Och eftersom jag äääälskar lax fick jag genast lov att printa ut receptet på laxsoppan:))) Får nog bli en sådan till helgen, tack för tipset!!! Underbar klädinspo längre ner, shit vad fint!!!

    Kraaaaaaaaaaaaaaam aka

    SvaraRadera
  3. Ett finemangtips till mitt LCHF-jag :) Tackar!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...