måndag 20 januari 2014

MER HM HOME!


Jag är lite svag för den här modellen på soffan. Den skulle inte passa in hemma hos mig, men snygg är den. Däremot skulle den fina kudden passa perfekt. Kanske skulle jag klicka hem den.
Undrar om man kan hitta den snygga spegeln i deras webbshop.
Här är det fortfarande snö, blåst, mörkt och kallt.
Jag längtar efter lite solstrålar.

En underbar måndag!6 kommentarer:

 1. Jag blev förtjust i den rosa kudden, det skulle jag ta direkt!!! Jag funderar på att sy mig två nya kuddar, hittade nämligen två innerkuddar i förrådet när jag rensade det i förrgår... Jag har nog stuvbitar som kan passa som kuddvar!

  SvaraRadera
 2. Ja tänk om de kunde sälja möblerna också. de har så fina miljöbilder.
  Kram helena

  SvaraRadera
 3. Härlig inspiration och visst skulle man vilja byta möbler också lite då och då! Men som tur är hejdar man ju sig;)
  Tuff match i fredags, jag såg den hemma i tv-soffan och det var ju sjutton också att de skulle falla med ett mål! Men det verkade vara en härlig stämning i hallen.

  Ha en fin vecka!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
 4. Jättefina bilder i pudriga pasteller! Jag är precis som du svag för den soffmodellen men den skulle inte alls passa här heller!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Alltså, sååå himla fint!! Bara älskar de fina möblerna, åååh vill ha! Superfin soffa och stort gilla på borden! Måste spara den bilden i min inspirationsmapp :)

  Kraaaaam aka

  SvaraRadera
 6. Näääee?? SÅ snyggt! Nu vill jag ju ha rosa ju! Fast jag häromdagen skrev att jag var alldeles TRÖTT på rosa redan men si, det var nån liten pyttecell i mig som väckte de andra till liv...
  Måste springa dit imorgon och se det där live!
  KRAM!
  Judita

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...