söndag 16 februari 2014

LOVISA BURFITT!


Såg dom här sköna bilderna från Lovisa Burfitts hem i Paris hos ELLE decoration.Där jag också hittade den här fina bilden från barnboken om Mademoiselle Oiseau som Lovisa illustrerat.
Det får bli söndagens inspiration.

Nu ska jag fortsätta att städa bland mina tidningar. Jag brukar lämna dom till något väntrum på vårt sjukhus, så patienterna kan ha något snyggt att vila ögonen på medan dom väntar på doktorn. Var gör ni av alla era lästa tidningar?

Njut av söndagen!5 kommentarer:

 1. Jättefina inspobilder! Jag sparar jättemycket magasin, helt galet egentligen. Men de vackraste kan jag bara inte göra mig av med...

  Kram jenny

  SvaraRadera
 2. Så snygga bilder du visar!! Jag sparar en hel del tidningar som inspiration. Annars slänger jag eller ger bort. Kram fredrika

  SvaraRadera
 3. Härlig, mönstermixad inredning - det gillar jag!
  Lustigt att du berättar det där om dina tidningar... i går kväll/natt satt jag på ett ganska folktomt akuten med min son som fått någon sorts allergi (ingen fara visade det sig) och det fanns bara gamla sönderbläddrade tidningar där. Så jag tänkte precis som du att jag ska ta dit mina tidningshögar! Fattar inte att inte fler gör det - det är ju rent slöseri att de bara slängs i pappersinsamlingen. Satt också och tänkte på hur man skulle kunna piffa till det där väntrummet med små medel - det såg ju för bedrövligt trist ut. Lite kuddar hade gjort susen ;-)

  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Superhärliga bilder från ett personligt inrett hem - fin inspo :)

  Jag jobbar inom vården och tar med mina överblivna tidningar till väntrummet, precis som du :) Ibland gör jag en rejäl rensning och då lämnar jag tidningarna till kompisar eller till vissa loppisar som tar emot dem med glädje :) Gillar inte att slänga tidningar.

  Många kramar aka

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder från ett kreativt hem!

  Jag har faktiskt nästan slutat med tidningar, tycker att det ofta är försenade upprepningar på saker som man redan sett på nätet. Tidigare har jag varit en tidningshamstrare av stora mått, har haft väldigt svårt att skilja mig från inredningstidningar framför allt.

  Kramen!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...