lördag 9 september 2017

Scarfen


Visst är den väl snyggt, sidenscarfen som kommit tillbaka.
Jag hade lite tur när jag budade hem en snygging från Day på Tradera förra hösten för några tior. 

Och så var det Silvias snygga, lite lätt nonchalanta knut.
En av mina favoriter.

Att knyta en snygg scarf till regnjackan är ett säkert sätt att pigga upp humöret i detta vädret. Vi tog en annan humörshöjare. Vi for till Enkla Ting. Jag hade ju läst att det skulle vara loppis, och en bänk stod på önskelistan. Det var sååååå många bilar där att vi fick köra en liten runda och komma tillbaka igen. Nu blev det inga loppisfynd för min del idag, men det såg ut att vara en del andra som hittade fina fynd bland sakerna.
Tror att det är loppis där imorgon också om det är någon av er som vill göra något trevligt som piggar upp i regnvädret. Förlåt, det skulle tydligen bli lite sol imorgon för mannen skulle visst klippa gräset. Och om det är sol finns det gofika i trädgården hos Kajsa.Skön kväll till dig!
2 kommentarer:

 1. Jag läste en kommentar online från en USA-baserad journalist avslöjar hur hon hittar en pojkvän (Mr.Right) 2 månader efter att hennes ex pojkvän bröt upp.
  Jag skickar ett e-postmeddelande för att kontakta samma Dr. Amiso eftersom jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig, jag trodde på vittnesmål är bevis i verkligheten. Jag insåg att det här skulle vara bra att dela här eftersom jag vet att det kommer att inspirera andra också.
  lyckligtvis för mig kom jag över Dr. Amiso e-postkontakt i ett blogginlägg. I dag vittnar jag med glädje och lycka till världen ... detta är ett av de mest glada ögonblicken i mitt liv. Dr.Amiso den storslagna kärleks-stavningen, startade en trollformel för min räkning för att återhämta min ex-man med sin trollformel och magi.
  Jag är gift i över 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter en skilsmässa, vi blev uppdelade för 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket tiggeri med trevliga gåvor av kärlek.
  Jag älskar min man så mycket. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att måla sig illa längre ... jag ville bara att han skulle älska mig för alltid. idag lever vi båda lyckligt tillsammans. Jag älskar honom så mycket. Min poäng är att han var min första kärlek (åtminstone det är som det känns).
  Jag är glad och tacksam för den här stora mannen. Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa. Jag är säker på att det här fungerar också, 100% säker.
  kontakta honom via hans personliga amail {herbalisthome01 @ gmail. com}
  han har befogenheter att lösa följande relationsfrågor;
  * Love Spells Win-Back Ex-älskare och bär ditt eget barn.
  * Magi för framgång och marknadsföring
  * lycklig charm - BUSINESS STAR och fri från kidnaper eller assasinating.
  * avdelningar - SKYDDSHAK, och lång livslängd.
  * förbannelseupplösning, fettförbränning och bantning.
  * spirituell rening, Penis och bröstförstoring.
  * fertilitetsmagi - FRUITS OF WOMEN
  * dekret magi, STAV LOTTERI & VINN-SPEL STAV
  Internet hjälper verkligen mycket med att ge en snabb och brådskande lösning på livsproblem. herbalisthome01 @ gmail. com

  SvaraRadera
 2. Laptop Bag Thanks for sharing this article. For more save huge money while Online Shopping offers. u can visit our site
  Very good article, I enjoyed reading your post, very good part, I want to tweet this to my followers. Thank you.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...