onsdag 11 april 2012

TRÄDGÅRDSONSDAG!


Här har kvällen tillbringats med att titta på Trädgårdsonsdag och Pernillas fina peneetrappa, Bygglov och samtidigt letat efter bilder på spaljeer gjorda av armeringsjärn i datorn  . 


Bilden lånad här.


Runt dagens lunch diskuterade vi vackra orangerier. Och vad det är för skillnad på ett orangeri och ett gammalt hederligt växthus.
Enligt Wikipedia är ett orangeri ett uppvärmt växthus där man kan övervintra exotiska träd och prydnadsväxter som inte tål ett hårt vinterklimat i det fria. 
Jag skulle nog valt det lite modernare tappningen på bilden.


Bilden lånad här.


Kvällens sista program för min del blev Grand Design på kanal 9, där man får följa ett byggprojekt från grunden till färdigt hus. Det är mycket miljötänk i byggnaderna och en säker smak av både hus och inredning. 

Kvällens hus på bild.


Bilden lånad här.


Nu känns det som jag inte gjort något annat än tittat på teve hela kvällen. Och inte har jag hittat någon bra bild till mina snygga rostiga spaljeer. Jag får väl fortsätta leta en annan dag. Men jag har sett massor med nya ideer!


Nu säger jag godnatt och 

Hoppas ni får en bra torsdag!
2 kommentarer:

 1. såg det programmet idag (reprisen) fantastiskt snyggt

  SvaraRadera
 2. Halloj!
  Kom förbi här frân att vara nâgons fru och fastnade bland alla dina fina bilder. Vad mycket inspirerande det fanns att titta pâ här.
  Trevlig lördag!

  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...